iPhone 5c abonnementen

De prijzen voor een iPhone 5C staan nog niet volledig vast. Wel is er een voorlopige prijs aangegeven. Deze ligt op €599,- voor een model met 16 gigabyte, en €699,- euro voor een model met 32 gigabyte. Uiteraard is hij wel te bestellen in de kleur die je wilt, en kun je er een mooi hoesje bij krijgen. De mogelijke kleuren zijn groen, geel, blauw, roze en wit. Een losse telefoon, daar heb je natuurlijk niet heel veel aan. Daarom is het verstandig er een abonnement bij te nemen. Naast het feit dat je het toestel dan ook daadwerkelijk kunt gebruiken om mee bellen en te sms’en, is het vaak zo dat je een maandelijkse prijs betaalt voor je abonnement en je telefoon. Je betaalt het toestel dan als het ware in termijnen.

Vergelijk de beste iPhone 5c aanbiedingen. Snel en eenvoudig!

[mq-productvergelijking filter=”iphone 5c”]

Prijzen van de 5C

Omdat de prijzen nog niet helemaal vaststaan, kunnen providers nog niet aangeven wat een abonnement gaat kosten. Dit heeft ook te maken met het feit dat het nog niet helemaal zeker is wanneer de iPhone 5C leverbaar is in Nederland. Om goed op de hoogte te blijven is het daarom verstandig om even op de site van de provider van jouw keuze te kijken. Vaak kun je je daar inschrijven voor een nieuwsbrief, waardoor je direct alle informatie krijgt op het moment dat de provider deze informatie ook krijgt. Het inschrijven voor een dergelijke nieuwsbrief verplicht je niet tot het kopen en het kost ook niet meer dan enkele minuutjes van je tijd.

Sim Only en de iPhone 5C

Het is ook mogelijk om, als je toch een los toestel koopt, een Sim-Only abonnement af te sluiten. Hierbij betaal je alleen voor de Simkaart, de belminuten, sms’jes en het internet. Dit is wat goedkoper per maand, maar heeft wel als nadeel dat je een los toestel moet kopen. Houd ook in gedachten dat de iPhone 5C een Nano-Simkaart nodig heeft. Dit is de kleinste soort Simkaart tot nu toe en nog niet veel in gebruik (tot nu toe alleen nog maar in de iPhone 5). Let hier dus op als je een bestelling plaatst! Bij de meeste abonnementen in combinatie met een telefoon krijg je de Nano-Sim erbij geleverd. Als je deze al hebt omdat je bijvoorbeeld al een iPhone 5 hebt, kun je deze als niet verzonden beschouwen en hoef je er niets mee te doen.

Custom abonnement

Tegenwoordig is het haast bij elke provider mogelijk om je abonnement helemaal aan te passen zoals jij dat wilt. Er is altijd wel een verschil tussen een abonnement dat één of twee jaar duurt, bijvoorbeeld. Bij anderen is het misschien wel mogelijk om zelf het aantal belminuten of MB’s per maand aan te passen. Er is zodanig veel keuze dat er voor iedereen wat wils is. Uiteraard zullen verschillende abonnementen ook verschillende prijzen hebben. Sommige zaken zullen verschillen per provider. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot nummerbehoud, of misschien kun je je oude telefoon wel inleveren voor een korting. Het beste is om zelf langs de winkel te gaan voor een gedetailleerd antwoord, of anders het internet af te speuren naar het beste abonnement dat bij je past. Wacht dus niet langer en bereid je vast goed voor!