Zelf je telefoon repareren lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar dat is het natuurlijk niet! Tegenwoordig zie je veel vaker dat mensen dit doen. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk online telefoon onderdelen bestellen en zelf je telefoon repareren. Dit kan je heel veel geld schelen dan wanneer je jouw telefoon laat repareren of misschien zelfs een nieuwe telefoon koopt.

De meest voorkomende beschadiging

Je verwacht het natuurlijk al, maar de meest voorkomende beschadiging is natuurlijk het kapotte scherm. Je kent het wel. Je bent druk bezig met je telefoon en plots laat je hem uit je handen vallen. Met het scherm op de tegels… Altijd is het weer spannend wanneer je de telefoon omdraait. Soms heb je geluk en heeft je telefoon geen krasje, maar soms zit het niet mee.

Telefoon kapot en dan?

Je scherm is kapot en je weet inmiddels waar je een nieuw scherm gaat bestellen. Maar wat dan? Hier vind je handleidingen die je helpen om je scherm te repareren. Het zijn overigens niet alleen handleidingen voor het vervangen van een scherm, maar voor een complete telefoon reparatie. Zo hoef je je telefoon nooit meer weg te brengen en kun je hem altijd zelf repareren.

Durf je jouw telefoon niet zelf te repareren?

Vind je het eng om je telefoon zelf te repareren? Dan kun je natuurlijk altijd nog naar een reparateur gaan. Zorg dan wel dat je naar een specialist gaat. Waar je dan op moet letten? Dat ze in ieder geval garantie geven op je reparatie. En lees natuurlijk reviews op het internet!

Extra noot:

Vergeet niet te checken of je nog garantie hebt op je telefoon! Dit geldt natuurlijk niet voor alle reparaties, maar soms vallen beschadigingen binnen je garantie en kun je hem gratis terugsturen naar je leverancier. Zorg dan wel dat je een leentoestel hebt, aangezien je hem waarschijnlijk wel een paar weekjes of misschien zelfs maandje kwijt bent.